Visualització de contingut web

Spanish American Cultural Club-Casa Valencia-España de Connecticut

Els antecedents d'este centre valencià se situen en 1935 quan un grup d'espanyols, majoritàriament valencians, arribats a Connecticut van fundar un club espanyol per a poder reunir-se, parlar el seu idioma, degustar la seua cuina i oferir oportunitats d'oci i de salut als seus majors.

Pel fet que el 80% dels membres de l'esmentat club eren valencians i descendents de valencians, així com part important dels seus orígens, la societat va sol·licitar constituir-se al seu torn en Centre Valencià en l'Exterior, amb la finalitat de conservar al mateix temps la seua identitat valenciana i espanyola, ensenyar ambdós llengües i difondre la seua cultura.

Entre les seues activitats destaca l'organització d'obres de teatre en valencià, la realització de paelles, així com la celebració de Sant Josep i de les festivitats dels municipis valencians de Pego, Orba, Oliva i Pedregruer, entre altres.

President/a: Sr. Vicente Carbonell
Direcciò: P.O. BOX # 57. Kensington, Connecticut 06037
Còdi Postal, Población: Connecticut
Pais: Estados Unidos
Telèfono: 001 860 828 9761
e-mail: Info@aTouchofSpain.org
Web:


ACTIVITATS

  • Celebració de Sant Josep en commemoració de les Falles, que inclou la realització d'una paella, bunyols i xocolate.
  • Realització d'obres de teatre en valencià.
  • Organització d'un picnic anual al juny i al setembre. Es tracta d'una dinar a l'aire lliue en un parc que inclou com a plat la paella.
  • Concessió de beques als alumnes que han destacat pels seus mèrits escolars durant quatre anys abans d'accedir a la Universitat.
  • Realització d'activitats per a la recaptació de fons per a les beques de l'any següent: torneig de golf, viatges a diferents punts de l'estat de Connecticut, rifes i homenatges.
  • Presentació de grups d'espanyols arribats d'Espanya.
  • Banquet anual d'agraïment a la junta directiva de l'any anterior.
  • Celebració del Nadal, Fi d'Any i Reis Mags.